Lajme

12/05/2022

SHKFSH njofton të gjithë të interesuarit se nga data 25 Maj 2022 nis kursi përgatitor për “Kontabilist të Miratuar” 2022. Kjo vjen si rrjedhojë e kërkesave të larta të anëtarëve të shoqatës. Për të...

31/03/2022

Për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta të anëtarëve të Shoqatës, SHKFSH starton, nga data 12 prill 2022, kursin përgatitor për "Kontabilistë të Miratuar" 2022. Për të marrë pjesë në këtë trajnim,...

13/01/2022

Për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta të anëtarëve të Shoqatës, SHKFSH starton, nga data 26 janar 2022, kursin përgatitor për "Kontabilistë të Miratuar" 2022. Për të marrë pjesë në këtë trajnim,...

19/11/2021

Të nderuar anëtarë të SHKFSH, Ju informojmë se në kuadër të programit për edukimin e vijueshëm profesional për vitin 2021, Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë ka miratuar çeljen...

Evente

23/09/2020

SHOQATA E KONTABILISTËVE DHE FINANCIERËVE TË SHQIPËRISË(SH.K.F.SH)THIRRJE E KONGRESIT TË ANËTARËVE Tiranë, më 23/09/2020 Anëtarëve të Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë Në...

14/10/2019

Të nderuar anëtarë të SHKFSH, Shoqata e Kontabilistëve dhe e Financierëve të Shqipërisë, mbledh në datën 26 Tetor 2019, Kongresin e saj të Katërt. Thirrja e Kongresit është një detyrim ligjor dhe...

27/05/2016

Keshilli Kombetar i Kontabilitetit organizon me date 7 qershor 2016, ora 09:30 - 14:00 tek Hotel Tirana international, salla Abret , Konferencen Kombetare me teme "Risite dhe problematikat ne...

21/04/2016

Këshilli Kombëtar i Kontabilitetit, organizon tryeza të rrumbullakëta në Elbasan dhe Durrës me temë  "Zbatimi për herë të parë i SKK-ve të përmirësuara". Pjesëmarrësit në tryezë janë të ftuar të...

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë