REPUBLIKA E SHQIPЁRISЁ

SHOQATA E KONTABILISTЁVE DHE E FINANCIERЁVE TЁ SHQIPЁRISЁ

KЁSHILLI I PЁRGJITHSHЁM DREJTUES

  

Rregulloret sipas Vendimeve te Keshillit te Pergjithshem Drejtues, jane te rezervuara per anetaresine e SHKFSH.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë