Formular regjistrimi 

Trajnim i detyrueshëm për mbajtësit e titullit KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv

Të dhënat personale:


Lutemi nënshkruani duke shkruar emër mbiemër në kutizën më sipër.
Pasi të shtypni butonin Regjistrohu, do të merrni konfirmimin e regjistrimit në emailin tuaj bashkë me të dhënat e pagesës.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë