Keshilli Kombetar i Kontabilitetit organizon me date 7 qershor 2016, ora 09:30 - 14:00 tek Hotel Tirana international, salla Abret , Konferencen Kombetare me teme "Risite dhe problematikat ne zbatimin per here te pare te SKK-ve te permiresuara".

Janë të ftuar të aplikojne per pjesemarrje anetaret e SHKFSH duke plotesuar formualrin ne linkun ne vijim:

http://www.shkfsh.org/portali-elektronik/konference-risite-dhe-problematikat-ne-zbatimin-per-here-te-pare-te-skk-ve-te-permiresuara

Aplikimet per pjesemarrje mbyllen ne date 31 Maj 2016. Nisur nga kapaciteti i salles ku do te zhvillohet aktiviteti, do te ftohen te marrin pjese vetem 50 aplikantet e pare.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë