Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë ka çelur sezonin e përvitshëm të edukimit të vijueshëm profesional për mbajtësit e gradës profesionale KM aktiv, dhe KM jo aktiv, anëtarë të SHKFSH. Pjesmarrje jashtëzakonisht e lartë, në një trajnim me trajnerë elitarë nga bota akademike dhe ajo profesionale, sipas një programi të kohës, që ndjek dhe paraprin zhvillimet në këtë fushë profesionale. Të pranishmit të kënaqur nga rrikthimi në auditor në kurse interaktive me performancë të lartë në komunikim të gjallë, të drejtëpërdrejtë dhe efikas.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë