Të nderuar anëtarë të SHKFSH,

Shoqata e Kontabilistëve dhe e Financierëve të Shqipërisë, mbledh në datën 26 Tetor 2019, Kongresin e saj të Katërt. Thirrja e Kongresit është një detyrim ligjor dhe Statutor për Shoqatën. Kryesia e SHKFSH ka vendosur që Kongresi ti zhvillojë punimet në datë 26 Tetor 2019, në orarin: 09.00 - 15.00, në ambjentet e Hotel Tirana International. 

Janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë anëtarët e SHKFSH me status:

  • Kontabilist i Miratuar - Aktiv
  • Kontabilist i Miratuar - Jo Aktiv
  • Shoqëri Kontabiliteti
  • Anëtarë

Duke ju falenderuar paraprakisht për gatishmërinë, bashkëpunimin dhe kontributin tuaj,

Stafi i SHKFSH

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë