Të nderuar anëtarë të SHKFSH,

Për efekt të fluksit të aplikimeve dhe kërkesës së anëtarësisë, afati për dorëzimet e dokumentacionit, në kuadër të procesit të verifikimit të përputhshmërisë ligjore, do të shtyhet deri në datë 25 Prill 2019.

Gjithashtu, edhe nëse ju mungon ndonjë dokument, dorëzojeni dosjen tuaj me dokumentat që keni, dhe kur të dispononi më pas dokumentat e munguar mund t’i dërgoni ato me e-mail në adresën e SHKFSH: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., me subjektin “Plotësim dokumentacioni”.

Kontaktoni me ne për cdo paqartësi!

Stafi SHKFSH

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë