Për t’ju ardhur në ndihmë anëtarësisë së SHKFSH-së, që të përballen me sukses në provimin për KM, organizohet kursi ditën e enjte dhe të premte datë 18-19 Prill 2019, i cili do të fokusohet në:

- Zgjidhje ushtrimesh

- Zgjidhje situatash kontabile

- Zgjidhje të tezave të proviomeve për KM të viteve të fundit

- Shpjegime dhe trajnim për pyetjet që do të ketë anëtarësia

Vendi: Fakuklteti Ekonomisë, Godina Lira.

Ora: 17.00 – 21.30

Tarifa për kursin gjithsej, 10,000 lekë – për 9 orë në total, dy ditë nga 4.5 orë.

Të interesuarit janë të lutur të rregjistrohen online nën link:

http://shkfsh.org/portali-elektronik/formular-regjistrimi-per-zgjidhje-ushtrimesh-dhe-problemesh-per-provimin-e-km

Ditën e enjte paradite do të njoftoheni nominalisht.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë