Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH), organizon kurset përgatitore për "Kontabël i Miratuar" (SKK & SNK) për sezonin 2015 (për profesionistët që përgatiten për Provimet e Aftësisë Profesionale), sipas kalendarit te mëposhtëm:

  1. Tiranë në datën 03 Dhjetor 2014, [Përfunduar]
  2. Tiranë në datën 29 Janar 2015, [Përfunduar]
  3. Tiranë në datën 31 Janar 2015, , [Përfunduar]
  4. Berat në datën 20.02.2015 , (gjatë 3 fundjavave) [Përfunduar]
  5. Tiranë në datën 26 Shkurt 2015, [Përfunduar]
  6. Korcë në datën 2 Mars 2015, (gjatë 3 fundjavave) [Përfunduar]
  7. Vlorë në datën 12 Mars 2015, (gjatë 3 fundjavave) [Përfunduar]
  8. Shkodër në datën 16 Mars 2015, (gjatë 3 fundjavave) [Përfunduar]
  9. Në Tiranë në datën 19 Mars 2015. (10 ditë rresht) [Duke u zhvilluar]

Shënim: Trajnimet jashtë Tiranës kanë tarifë të reduktuar.

Secili kurs do të jetë 10 ditor, dhe do të zhvillohet (në Tiranë) në ambjentet e Fakultetit të Ekonomisë të Universitetit të Tiranës, mbasdite nga ora 17:00 deri në orën 21:00. (dhjetë ditë rresht pa ndërprerje)

Lektorë dhe trajnues do të jenë Profesorë dhe Profesionistë të njohur të fushës së kontabilitetit.

Tarifat e pjesëmarrjes në kurs janë 18'000 Lekë (450 Lekë/orë), plus kuotat e anëtarësisë në SHKFSH.

Në përfundim, Shoqata pajis me CERTIFIKATE të kryerjes së Kursit të gjithë pjesëmarrësit.

Rregjistrimet për pjesëmarrje kanë filluar dhe mbyllen një ditë para fillimit të cdo trajnimi.

Për të konfirmuar pjësëmarrjen mjafton të nisni email tek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. duke specifikuar datën e trajnimit që ju përshtatet të ndiqni.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë