Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë informon anëtarët dhe gjithë të interesuarit se kalendari i provimeve për Provimet e Aftësisë Profesionale, sipas disiplinave, për vitin 2015, i caktuar nga Autoriteti i Certifikimit, është si më poshtë:

  1. Kontabiliteti, raportimi financiar dhe analiza e pasqyrave financiare - 25 Prill 2015.
  2. E drejta civile, penale, legjislacioni tregtar dhe e drejta e punes ne Republiken e Shqiperise - 16 Maj 2015.

Periudha e pranimit të kërkesave për t’u regjistruar për të hyrë në provime do të jetë 16-31 Mars 2015. Kërkesat për regjistrim i drejtohen Autoritetit të Certifikimit përmes sekretariatit të tij, pranë organizatës profesionale të Ekspertëve Kontabël të Regjistruar (IEKA).

Në vijim gjendet lista me dokumentacionin e nevojshëm për regjistrimet:

Për cdo paqartësi mund të na shkruani në adresën tonë elektronike This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose të telefononi në numrat e kontaktit të vendosur në dispozicion.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë