Nisur nga kërkesat në rritje adresuar Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH), do të organizohet kursi përgatitor për “Kontabël i Miratuar” (SKK & SNK) i FUNDIT për sezonin 2015 në Tiranë, 19 Mars 2015.

Theksojmë se përvec trajtimit teorik të SKK-ve dhe SNK-ve në programin 10-ditor janë të përshira edhe zgjidhje të ushtrimeve nga tezat e viteve të kaluara si dhe ushtrime komplekse. Po ashtu, si risi vjen edhe teza ONLINE për testimin e njohurive vetëm për kandidatët e trajnuar pranë SHKFSH.

Ju bëjmë me dije se janë KONFIRMUAR edhe trajnimet sipas kalendarit të mëposhtëm:

  • Korcë në datën 2 Mars 2015, (gjatë 3 fundjavave), duke u zhvilluar.
  • Shkodër në datën 5 Mars 2015, (gjatë 3 fundjavave)
  • Vlorë në datën 12 Mars, (gjatë 3 fundjavave)

Shënim: Trajnimet jashtë Tiranës kanë tarifë të reduktuar.

Kursi i Tiranës do të zhvillohet në ambjentet e Fakultetit të Ekonomisë të Universitetit të Tiranës, mbasdite nga ora 17:00 deri në orën 21:00. (dhjetë ditë rresht pa ndërprerje). Lektorë dhe trajnues do të jenë Profesorë dhe Profesionistë të njohur të fushës së kontabilitetit.

Lektorë dhe trajnues do të jenë Profesorë dhe Profesionistë të njohur të fushës së kontabilitetit.

Tarifat e pjesëmarrjes në kurs janë 18'000 Lekë (450 Lekë/orë), plus kuotat e anëtarësisë në SHKFSH.

Në përfundim, Shoqata pajis me CERTIFIKATE të kryerjes së Kursit të gjithë pjesëmarrësit.

Rregjistrimet për pjesëmarrje kanë filluar dhe mbyllen një ditë para fillimit të cdo trajnimi.

Në mënyrë që të marrim masa të mira organizative, lutemi konfirmoni interesin për pjesëmarrje duke shkruar tek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. duke specifikuar vendin për kursin që jeni të interesuar (në cilin qytet).

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë