Periudha e pranimit të kërkesave për t'u regjistruar për të hyrë në provimet e aftësisë profesionale, përkatësisht për gradat KM apo EKR, është nga data 16 - 31 mars 2015, prej orës 16:00 - 19.00.

Në vijim gjendet lista me dokumentacionin e nevojshëm për regjistrimet:

Kërkesat për regjistrim i drejtohen Autoritetit të Certifikimit përmes sekretariatit të tij, pranë organizatës profesionale të ekspertëve kontabël të regjistruar (IEKA).

IEKA
Adresa: Rr.Elbasanit, Pall.EDIL-AL-IT, P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi
Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.ieka.al

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë