Njoftohen kandidatët për KM, se ditën e mërkurë, dt 22 Prill 2015, ora 17:00-20:00, ne ambjentet e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, zhvillohen Konsultime para provimit për provimin e parë (Kontabiliteti, raportimi financiar dhe analiza e pasqyrave financiare), Sezoni 2015. (Pa pagesë!).

Shënim: Të drejtën për të përfituar trajnimin PA PAGESE e kanë të gjithe anëtarët që janë trajnuar nga SHKFSH apo që janë bërë anëtarë rishtas dhe paguajne kuotën e anëtarësisë për vitin 2015.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë