Lista e kandidateve pjesemarres ne provimin e I-re, 25 prill 2015, "Kontabilitet, raportim financiar dhe analiza e pasqyrave financiare"

Njoftohen te gjithe kandidatet qe do te marrin pjese ne Provimin e dates  25 prill 2015 "Kontabilitet, raportim financiar dhe analiza e pasqyrave financiare" qe provimi do te zhvillohet ne ambjentet e Universitetit Bujqësor të Tiranës.

Kandidatet duhet te kene me vete diten e provimit nje dokument identifikimi (pasaporte ose karte ID), makine llogaritese si dhe dokumentin e pageses.

Provimi do te filloje ne oren 14:00. Kandidatet duhet te jene ne sallen e provimit ne oren 13:30.

Pagesa do te behet ne Banken Kombetare Tregtare

Emertimi: AC - Provimet IEKA

Nr. i llogarise: 4020 34 661

IBAN: AL73 2051 1021 0346 61CL OTCL ALLC

Pershkrimi: Tarife regjistrimi provimi pare KM/EKR

Shuma: 14.000 leke

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë