SHKFSH publikon listën* e Individëve dhe Shoqërive tregëtare (në bazë të kërkesave të ligjit për rregullimin e profesionit) të anëtarëve, mbajtës të titullit "Kontabël i Miratuar":

* Lista nuk është e plotë dhe as përfundimtare. Nuk janë publikuar emrat e atyre KM, që nuk kanë plotësuar në dosjet e tyre gjithë dokumentacionin e kërkuar.

https://shkfsh.org/regjistri-publik-i-kontabilisteve-te-miratuar/individe

https://shkfsh.org/regjistri-publik-i-kontabilisteve-te-miratuar/subjekte 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë