Do të zhvillohen 20 seanca trajnuese përgjatë periudhës Nëntor 2017 – Maj 2018, detajuar edhe në tabelën më poshtë. Kohëzgjatja e secilës seancë do të jetë 30 orë në total 5 ditë me nga 6 orë secila.

Plani i detajuar për 20 seancat trajnuese është paraqitur në tabelën e mëposhtme:

Seanca

Grupet

Vendndodhja

Data

Seanca 1

Grupi 1A

Fakulteti i Ekonomisë, UT

21-25 Nëntor 2017

Seanca 2

Grupi 1B

Fakulteti i Ekonomisë, UT

21-25 Nëntor 2017

Seanca 3

Grupi 2A

Fakulteti i Ekonomisë, UT

28 Nëntor – 2 Dhjetor 2017

Seanca 4

Grupi 2B

Fakulteti i Ekonomisë, UT

28 Nëntor– 2 Dhjetor 2017

Seanca 5

Grupi 3A

Fakulteti i Ekonomisë, UT

5 – 9 Dhjetor 2017

Seanca 6

Grupi 3B

Fakulteti i Ekonomisë, UT

5 - 9 Dhjetor 2017

Seanca 7

Grupi 4A

Fakulteti i Ekonomisë, UT

12 - 16 Dhjetor 2017

Seanca 8

Grupi 4B

Fakulteti i Ekonomisë, UT

12 – 16 Dhjetor 2017

Seanca 9

Grupi 5A

Universiteti i Durrësit

23 - 28 Janar 2018

Seanca 10

Grupi 5B

Universiteti i Durrësit

23 - 28 Janar 2018

Seanca 11

Grupi 6A

Universiteti i Vlorës

30 Jan– 3 Shkurt 2018

Seanca 12

Grupi 6B

Universiteti i Vlorës

30 Jan -  3 Shkurt 2018

Seanca 13

Grupi 7A

Universiteti i Elbasanit

6 – 10 Shkurt 2018

Seanca 14

Grupi 7B

Universiteti i Elbasanit

6 – 10 Shkurt 2018

Seanca 15

Grupi 8A

Universiteti i Shkodrës

13 - 17 Shkurt 2108

Seanca 16

Grupi 8B

Universiteti i Shkodrës

13 - 17 Shkurt 2018

Seanca 17

Grupi 9A

Universiteti i Korcës

20 - 24 Shkurt 2018

Seanca 18

Grupi 9B

Universiteti i Korcës

20 - 24 Shkurt 2018

Seanca 19

Grupi 10A

Fakulteti i Ekonomisë, UT

27 Shkurt – 3 Mar 2018

Seanca 20

Grupi 10B

Fakulteti i Ekonomisë, UT

27 Shkurt – 3 Mar 2018

Të gjithë personat e interesuar për të marrë pjesë në këto trajnime duhet të bëjnë aplikim nëpërmjet Portalit Elektronik të SHKFSH, duke plotësuar Formularin e Aplikimit përkatës.

Për çdo informacion mund të paraqiteni në zyrat e SHKFSH-së si dhe te kontaktoni edhe në numrin e cel: +355 67 24 99 070, në numrin e tel/fax: +355 4 222 7 555, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë