Te nderuar anetare te SHKFSH-se, Ju bejme me dije qe kane ndyshuar datat e trajnimeve për SNK dhe SKK (Nëntor 2017 - Maj 2018)

Ju veme ne  dijeni te programit javor te trajnimit si me poshte:

Datat e trajnimeve per vitin 2017;

13 - 19 Nëntor 2017

20 - 26 Nëntor 2017

4 - 10 Dhjetor 2017

11 - 17 Dhjetor 2017

Oraret e Trajnimeve ;

Hene - Premte (17:00 - 21:00)

Shtune (09:00 - 15:00}

Diele (09:00 - 13:00)

Trajnimet do te zhvillohen ne auditoret e Fakultetit Ekonomik, Universiteti i Tiranes.

Do t'ju njoftojme per datat e trajnimeve per vitin 2017 ne vazhdim!

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë