Njoftohen te gjithe te interesuarit per trajnimet qe zhvillohen per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, se sezoni i ri per vitin 2018 do te zhvillohet sipas ketij kalendari:

15 - 21 Janar 2018 (Tirane)

22 - 28 Janar 2018 (Tirane)

29 Janar - 4 Shkurt 2018 (Tirane)

5 - 11 Shkurt 2018 (Tirane)

Orari javor do te jete:

Hene - Premte       17:00 - 21:00

Shtune                  09:00 - 15:00

Diele                     09:00 - 13:00

Të gjithë personat e interesuar për të marrë pjesë në këto trajnime duhet të bëjnë aplikim nëpërmjet Portalit Elektronik të SHKFSH, duke plotësuar Formularin e Aplikimit përkatës.

Për çdo informacion mund të paraqiteni në zyrat e SHKFSH-së si dhe te kontaktoni edhe në numrin e cel: +355 67 24 99 070, në numrin e tel/fax: +355 4 222 7 555, email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë