Njoftohen te gjithe te interesuarit per trajnimet qe zhvillohen per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, se sezoni i ri per vitin 2018 do te zhvillohet sipas ketij kalendari ne Durres, Fier, Shkoder, Korce:

Durres        dy fundjava             2 - 4 shkurt dhe 9 - 11 shkurt

Fier             dy fundjava            9 - 11 shkurt dhe 16 - 18 shkurt

Shkoder      dy fundjava            16 - 18 shkurt dhe 23 - 25 shkurt

Korce          dy fundjava            23 - 25 shkurt dhe 2 - 4 mars

Të gjithë personat e interesuar për të marrë pjesë në këto trajnime duhet të bëjnë aplikim nëpërmjet Portalit Elektronik të SHKFSH, duke plotësuar Formularin e Aplikimit përkatës.

Për çdo informacion mund të paraqiteni në zyrat e SHKFSH-së si dhe te kontaktoni edhe në numrin e cel: +355 67 24 99 070, në numrin e tel/fax: +355 4 222 7 555, email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë