Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë, fillon në datën 23 prill, kursin përgatitor 10 ditor për Kontabël të miratuar. Kursi përfshin SKK dhe Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit. Katër ditët e fundit të këtij trajnimi do t'u dedikohen Standardeve Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Fiskaliteteve. Këto dy elementë, nuk kanë qënë pjesë e programit që kanë ndjekur profesionistët që janë trajnuar në kuadër të Projektit Bankës Botërore. Për këtë arsye, në katër ditët e fundit të kursit 10 ditor, janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë profesionistët që kanë ambicie Gradën Profesionale Kontabël i Miratuar.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë