Filloi shperndarja e certifikatave per trajnimet e SKK-ve dhe SNRF-ve qe u zhvilluan ne periudhen nentor 2017 - Mars 2018

SHPERNDARJA E CERTIFIKATAVE TE SKK-ve DO TE BEHET SIPAS RRETHEVE KU U ZHVILLUAN TRAJNIMET. CERTIFIKATAT PER SNRF-te DO TE SHPERNDAHEN NE TIRANE.

SHPERNDARJA NE TIRANE DO TE BEHET NE GODINEN "LIRIA" KU U ZHVILLUAN TRAJNIMET E SKK-ve NE DATAT 1 deri 4 MAJ, ÇDO PASDITE NE ORARIN 17:30 - 19:30.

SHPERNDARJA E CERTIFIKATAVE TE SKK-ve NE RRETHE DO TE FILLOJE NE JAVEN E DYTE TE MUAJIT MAJ. DATAT PER SHPERNDARJEN DO TE PUBLIKOHEN NE WEBSITE-N E KKK-se.

TERHEQJA E CERTIFIKATES BEHET VETEM NGA MBAJTESI I SAJ DHE KUNDREJT DOREZIMIT TE FOTOKOPJES SE KARTES SE IDENTITETIT.

KUJTESE!!! PERFITOJNE CERTIFIKATE VETEM ATA QE KANE FREKUENTUAR JO ME PAK SE 75% TE OREVE TE TRAJNIMIT. TE PARAQITEN PER TERHEQJEN E CERTIFIKATES VETEM PERSONAT QE GJEJNE EMRIN NE LISTAT BASHKENGJITUR KETIJ NJOFTIMI.

Per me shume informacion lutemi ndiqni linkun ne vijim:

http://kkk.gov.al/artikull.php?id=280

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë