SHKFSH njofton të gjithë të interesuarit se nga data 1 Prill deri më 11 Prill 2024 do të zhvillohet kursi përgatitor për hyrjen në provim për marrjen e titullit “Kontabilist i Miratuar” 2024. Kjo vjen si rrjedhojë e kërkesave të larta nga anëtarët tanë.

Për të marrë pjesë në këtë trajnim, Kandidatët KM, duhet të:

1. Të shprehin interesin duke u regjistruar në link: https://shkfsh.org/portali-elektronik/formular-regjistrimi-per-kandidatet-per-titullin-kontabilist-i-miratuar-1-prill-11-prill-2024 

2. Të anëtarësohen në SHKFSH për vitin 2024;

3. Të kryejnë pagesën e tarifës së trajnimit.

Afati i fundit për regjistrimin është data 31 Mars 2024.

Kursi përgatitor do të zhvillohet në auditor, në godinën ‘Liria’, Rruga ‘Arben Broci’, pranë Fakultetit Ekonomik, sipas orarit të pasqyruar në programin e trajnimit. 

Programin e trajnimit do të keni mundësi ta shkarkoni pasi të keni kryer regjistrimin në linkun e mësipërm.

Ju bëjmë me dije se certifikatat e trajnimit janë të nevojshme për të marrë pjesë në provimet për marrjen e titullit KM, si dhe kanë një vlefshmëri 2 vjecare.

Ju mirëpresim !

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë