Ne kuader te provimeve per marrjen e grades profesionale Kontabilist i Miratuar, SHKFSH ju njofton se per tu ardhur ne ndihme anetareve te saj, ne datat 11 dhe 12 Maj ne oren 16:30 - 20:30 ne ambientet e godines Liria, prane Fakultetit Ekonomik, do te organizoi dy seanca me zgjidhje ushtrime tezash. Keto seanca do te ofrohen nga SHKFSH pa pagese dhe nuk jane me detyrim. 

Te gjithe te interesuarit jane te lutur te regjistrohen ne linkun e meposhtem; 

https://shkfsh.org/portali-elektronik/formular-regjistrimi-ne-seancen-e-perseritjes-per-provimet-km-11-dhe-12-maj-2023

Ju mirepresim!

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë