SHKFSH njofton të gjithë të interesuarit se, së shpejti do të celet kursi përgatitor për hyrjen në provim për marrjen e titullit “Kontabilist të Miratuar” 2023. Ju lutemi të shprehni interesin tuaj duke na kontaktuar paraprakisht, për efekt organizimi dhe logjistike nga ana jonë.

Të dhëna më të detajuara për linkun e regjistrimit, datën dhe orën e trajnimit do ju vihen në dispozicion së shpejti, nëpërmjet një njoftimi të dytë.

Për cdo pyetje apo paqartësi mos hezitoni të na shkruani.

SHKFSH ju falenderon paraprakisht!

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë