Për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta të anëtarëve të Shoqatës, SHKFSH starton, nga data 12 prill 2022, kursin përgatitor për "Kontabilistë të Miratuar" 2022.

Për të marrë pjesë në këtë trajnim, Kandidatët KM, duhet të:

1. Të shprehin interesin duke u regjistruar në link: Kliko këtu

2. Të anëtarësohen në SHKFSH për vitin 2022;

3. Të kryejnë pagesën e tarifës së trajnimit.

Afati i fundit për regjistrimin është data 11 prill 2022.

Kursi përgatitor do të zhvillohet në auditor, në godinën ‘Liria’, Rruga ‘Arben Broci’, pranë Fakultetit Ekonomik.

 

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë