Për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta të anëtarëve të Shoqatës, SHKFSH starton, nga data 26 janar 2022, kursin përgatitor për "Kontabilistë të Miratuar" 2022.

Për të marrë pjesë në këtë trajnim, Kandidatët KM, duhet të:

1. Të shprehin interesin duke u regjistruar në link: Kliko këtu

2. Të anëtarësohen në SHKFSH për vitin 2022;

3. Të kryejnë pagesën e tarifës së trajnimit.

Afati i fundit për regjistrimin është data 25 janar 2022.

Kursi përgatitor do të zhvillohet online përmes platformës elektronike ZOOM.

 

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë