Për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta të anëtarëve të Shoqatës, SHKFSH organizon, nga data 20-30 Shtator 2021, kursin përgatitor për "Kontabilistë të Miratuar" 2021.

Për të marrë pjesë në këtë trajnim, Kandidatët KM, duhet të:

1. Të shprehin interesin duke u regjistruar në Portalin Elektronik: Kliko këtu

2. Të anëtarësohen në SHKFSH për vitin 2021;

3. Të kryejnë pagesën e tarifës së trajnimit.

Afati i fundit për regjistrimin është data 18 Shtator 2021.

Kursi përgatitor do të zhvillohet online përmes platformës elektronike ZOOM.

 

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë