Të nderuar anëtarë të Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë!,

SHKFSH po përditëson rregjistrin e antarësisë, në përputhje me kërkesat e ligjit dhe të statusit të çdo anëtari. Për këtë qëllim, na duhet të saktësojmë edhe koordinatat tuaja.

Lista e anëtarësisë, e plotësuar sipas gradave profesionale  dhe statusit të cdo anëtari, do të bëhet publike në faqen e shoqatës, si dhe do iu vihet në dispozicion gjithë subjekteve të interesuara për të përdorur ekspertizen profesionale të kontabilistëve.

Kjo listë do të qëndrojë e shpallur vetëm tre muaj për gjithë anëtarësinë,ndëra në vijim do qëndrojnë të shpallur vetem emërat e atyre që  përmbushin detyrimet e shoqatës.

Për këto arsye, lutemi të plotësoni  formularin në linkun ne vijim: Formulari i Aktualizimit të të Dhënave

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë