Është publikuar në Fletoren Zyrtare, Akti Normativ nr.10, datë 26.3.2020, për shtyrjen e afatit të dorëzimit të pasqyrave financiare dhe anekseve përkatëse nga 31 Marsi në 31 Korrik 2020. Vendimi parashikon vetëm shtyrjen e afatit të bilancit dhe jo të deklaratës së tatim fitimit.

Ndërkohë bizneseve të vogla u jepet mundësia që të shtyjnë pagesat e kësteve të tatim fitimit në gjashtëmujorin e dytë të vitit.

Per me shume informacion shkarkoni aktin normativ nr.10, datë 26.3.2020 duke klikuar ketu.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë