SHKFSH njofton anëtarët KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv se Bordi i Mbikqyrjes Publike (BMP) me vendimin e tij Nr. 61 datë 26.12.2019 ka miratuar:

1) Shtyrjen e veprimtarisë së Komisionit Ad-Hoc për verifikimin e Kontabilistëve deri më date 30 Qershor 2020.

2) Afati i dorëzimit të dokumentacionit te subjekteve KM pranë Komisionit Ad-Hoc do të shtyhet deri më datë 30 Prill 2020.

3) Afati për plotësimin e detyrimit te subjekteve KM për kryerjen e Edukimit të Vijueshëm profesional do të shtyhet deri më datë 30 Qershor 2020.

Link: Letër BMP drejtuar SHKFSH

 

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë