Ju informojmë se nisur nga rrethanat, vendi i zhvillimit të trajnimit do të jetë Godina Liria, UT, (në hyrje te Qytetit Studenti), dhe jo Universiteti Politeknik si sa me parë njoftuar nga ana jonë.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin,

SHKFSH

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë