Të nderuar anëtarë të SHKFSH,

Në kuadër të zhvillimit të trajnimeve të vijueshme për mbajtësit e titullit KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv,  nga data 12- 21 Dhjetor 2019 do të zhvillohet trajnimi i vijueshëm i rradhës per vitin 2019, që do të zhvillohet në ambientet e Kolegjit Universitar Luarasi.

Ju sjellim në vëmendje se duke filluar nga viti 2019, trajnimi i vazhduar është i detyrueshëm si për mbajtësit e titullit KM-Aktiv ashtu edhe per KM-JoAktiv, për 40 orë në vit.

Me qëllimin për të plotësuar orët e detyrueshme të trajnimit vjetor, trajnimin duhet ta ndjekin:

• Anëtarët KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv që gjatë vitit 2019 nuk kanë kryer asnjë trajnim 

• Anëtarët KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv që gjatë vitit 2019 kanë kryer më pak se 40 orë trajnim në vit duke plotësuar kështu numrin e orëve të detyrueshme vjetore

• Anëtarët KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv që nuk kanë kryer trajnime gjatë tre viteve të fundit

• Anëtarët KM-Aktiv dhe KM-JoAktiv që gjatë vitit 2019 kanë realizuar detyrim prej 40 orë trajnim, nuk janë të detyruar ta ndjekin këtë trajnim, përvec rasteve kur dëshirojnë 

• Eshtë i ftuar të marrë pjesë edhe cdo profesionist me 2-3 vite eksperiencë pune, që nuk e ka detyrim ndjekjen e trajnimit por dëshiron të zgjerojë njohuritë profesionale

Regjistrimet kryhen nëpërmjet Portalit Elektronik të SHKFSH, duke plotësuar Formularin e regjistrimit duke klikuar këtu ose në linkun në vijim:

https://shkfsh.org/portali-elektronik/trajnim-i-detyrueshem-per-mbajtesit-e-titullit-km-aktiv-dhe-jo-aktiv-dhjetor-2019

Njoftimin për mënyren e pageses do e merrni pasi të kryeni rregjistrimin në link-un e mësipërm.

Pagesën mund ta kryeni përpara trajnimit ose gjatë ditëve të para të tij sipas email-it që do t'ju vijë pasi të rregjistroheni. 

Shënim: Rregjistrimet për pjesëmarrje mbyllen një ditë para fillimit të trajnimit.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2019 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë