Datat e Provimeve dhe dokumentacioni për titullin "Kontabilist i Miratuar"

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë informon anëtarët se kalendari i provimeve sipas disiplinave për vitin 2013, i caktuar nga Autoriteti i Certifikimit, është si më poshtë:

- Grafiku i provimeve
- Kalendari 2013

Periudha e pranimit të kërkesave për t’u regjistruar për të hyrë në provime do të jetë nga data 20 mars – 5 prill 2013. Kërkesat për regjistrim i drejtohen Autoritetit të Certifikimit përmes sekretariatit të tij, pranë organizatës profesionale të Ekspertëve Kontabël të Regjistruar.

- Lista me dokumentacionin e nevojshëm

 

TË REJAT

Fillojnë trajnimet përgatitore 10-ditore për SKK & SNK, Shkurt 2017

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH), fillon sezonin e ri të trajnimeve përgatitore për SKK &…

Trajnim 3-ditor për mbajtësit e titullit KM (16, 17, 18 Dhjetor 2016)

Trajnimi 3-ditor për mbajtësit e titullit "Kontabilist i Miratuar" do të zhvillohet në datat 16, 17, 18 Dhjetor 2016, nga ora…

Referimi i Presidentit të SHKFSH, Prof. Sherif BUNDO, në Konferencën Kombëtarë "Risite dhe problematikat ne zbatimin per here te pare te SKK-ve te permiresuara" të organizuar nga KKK

Link: Referimi i Presidentit të SHKFSH, Prof. Sherif BUNDO, në Konferencën Kombëtarë të organizuar nga Këshilli Kombëtar i…

Fituesit e provimit te pare te dates 16.04.2016, “Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Analiza e Pasqyrave Financiare”

Lista e Fituesve te provimit te pare per EKR/KM, date 16.04.2016 “Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Analiza e Pasqyrave…

EVENTET

27 Maj, 2016

Konference Kombetare: "Risite dhe problematikat ne zbatimin per here te pare te SKK-ve te permiresuara"

Keshilli Kombetar i Kontabilitetit organizon me date 7 qershor 2016, ora 09:30 - 14:00 tek Hotel Tirana international, salla…
21 Prill, 2016

Tryeza të rrumbullakëta në Elbasan dhe Durrës me temë "Zbatimi për herë të parë i SKK-ve të përmirësuara"

Këshilli Kombëtar i Kontabilitetit, organizon tryeza të rrumbullakëta në Elbasan dhe Durrës me temë  "Zbatimi për herë të parë i…
18 Shkurt, 2016

Seminar "Paraqitja e pasqyrave financiare sipas SKK-ve te permiresuara"

Keshilli Kombetar i Kontabilitetit ne date 18.02.2016 organizon seminarin me teme "Paraqitja e pasqyrave financiare sipas SKK-ve…
15 Nëntor, 2014

Kongresi i III-të i Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë

Program KONGRESI I III-TË I SHKFSH Ditën e shtunë, 15 Nëntor 2014, 08:30 - 16:00, në ambjentet e  "XIBRAKU", Rruga Elbasanit, Tek…
11 Prill, 2013

Seminar me teme "Zhvillimi i Standardeve Kombetare te Kontabilitetit ne Shqiperi"

Ky seminar i organizuar nga KKK, u zhvillua diten e enjte, date 11.04.2013, ora 09.00 - 13.00, ne mjediset e Hotel SHERATON. Ne…