Mirë se erdhet në faqen zyrtare të SHKFSH!

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë, e themeluar në vitin 1998, është selia profesionale e profesionistëve të kësaj fushe. Ndjehuni si në zyrën tuaj! Bëhuni pjesë (duke u anëtarësuar) në shoqatën më të madhe, më të vjetër, më dinamike dhe më të hapur në fushën e Kontabilitetit e Financës.
Motoja jonë është kjo: "Jemi kolegë, jemi të barabartë, kemi nevojë të diskutojmë me njëri-tjetrin, të përfitojmë nga përvoja e njëri-tjetrit, të ndiejmë që kemi miq në profesion, të dijmë që kemi një derë ku të trokasim dhe, pse jo, të ndiejmë përkrahjen dhe mbështetjen e Shoqatës."
Në Shoqatën e Kontabilstëve dhe Financierëve të Shqiperise nuk bëhet biznes. Ketu ka komunikim horizontal. Shoqata ka për mision që të shërbejë për të gjithë ju të nderuar miq dhe kolegë si një trampolinë nga e cila ju mund të nisni një karrierë të suksesshme profesionale.
Mbajeni mend këtë komunuikim elektronik të ditës së sotme dhe kujtojeni atë mbas disa vitesh, nga një pozicion më lart, shumë më lart...
Shoqëri të mbarë në rrugën tonë të përbashkët!
Le të investojmë bashkarisht pak kohë për t'u bërë profesionistë të vërtetë!

 

 

TË REJAT

Fillojnë trajnimet përgatitore 10-ditore për SKK & SNK, Shkurt 2017

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH), fillon sezonin e ri të trajnimeve përgatitore për SKK &…

Trajnim 3-ditor për mbajtësit e titullit KM (16, 17, 18 Dhjetor 2016)

Trajnimi 3-ditor për mbajtësit e titullit "Kontabilist i Miratuar" do të zhvillohet në datat 16, 17, 18 Dhjetor 2016, nga ora…

Referimi i Presidentit të SHKFSH, Prof. Sherif BUNDO, në Konferencën Kombëtarë "Risite dhe problematikat ne zbatimin per here te pare te SKK-ve te permiresuara" të organizuar nga KKK

Link: Referimi i Presidentit të SHKFSH, Prof. Sherif BUNDO, në Konferencën Kombëtarë të organizuar nga Këshilli Kombëtar i…

Fituesit e provimit te pare te dates 16.04.2016, “Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Analiza e Pasqyrave Financiare”

Lista e Fituesve te provimit te pare per EKR/KM, date 16.04.2016 “Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Analiza e Pasqyrave…

EVENTET

27 Maj, 2016

Konference Kombetare: "Risite dhe problematikat ne zbatimin per here te pare te SKK-ve te permiresuara"

Keshilli Kombetar i Kontabilitetit organizon me date 7 qershor 2016, ora 09:30 - 14:00 tek Hotel Tirana international, salla…
21 Prill, 2016

Tryeza të rrumbullakëta në Elbasan dhe Durrës me temë "Zbatimi për herë të parë i SKK-ve të përmirësuara"

Këshilli Kombëtar i Kontabilitetit, organizon tryeza të rrumbullakëta në Elbasan dhe Durrës me temë  "Zbatimi për herë të parë i…
18 Shkurt, 2016

Seminar "Paraqitja e pasqyrave financiare sipas SKK-ve te permiresuara"

Keshilli Kombetar i Kontabilitetit ne date 18.02.2016 organizon seminarin me teme "Paraqitja e pasqyrave financiare sipas SKK-ve…
15 Nëntor, 2014

Kongresi i III-të i Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë

Program KONGRESI I III-TË I SHKFSH Ditën e shtunë, 15 Nëntor 2014, 08:30 - 16:00, në ambjentet e  "XIBRAKU", Rruga Elbasanit, Tek…
11 Prill, 2013

Seminar me teme "Zhvillimi i Standardeve Kombetare te Kontabilitetit ne Shqiperi"

Ky seminar i organizuar nga KKK, u zhvillua diten e enjte, date 11.04.2013, ora 09.00 - 13.00, ne mjediset e Hotel SHERATON. Ne…