TË REJAT

19 Mars 2015, kursi i fundit për Kontabilist i Miratuar (SKK & SNK), Sezoni 2015

Nisur nga kërkesat në rritje adresuar Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH), do të organizohet kursi…

Kalendari i trajnimeve përgatitore 10-ditore (Tiranë, Berat, Vlorë) për titullin "Kontabël i Miratuar" (SKK, SNK), Sezoni 2015

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH), organizon kurset përgatitore për "Kontabël i Miratuar" (SKK…

Datat e Provimeve dhe dokumentacioni për titullin "Kontabël i Miratuar", Sezoni 2015 *Aktualizuar

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë informon anëtarët dhe gjithë të interesuarit se kalendari i provimeve për…

Kurs 3-ditor për Paketën Fiskale 2015

SHKFSH në bashkëpunim me një grup ekspertësh të fushës organizon kursin 3-ditor, nga data 5 - 7 Shkurt, ditën e enjte, të premte…

KLSH dhe SHKFSH nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

Në datën 24 nëntor 2014, në ambientet e Kontrollit të Lartë të Shtetit, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit mes KLSH-së dhe…

EVENTET

15 Nëntor, 2014

Kongresi i III-të i Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë

Program KONGRESI I III-TË I SHKFSH Ditën e shtunë, 15 Nëntor 2014, 08:30 - 16:00, në ambjentet e  "XIBRAKU", Rruga Elbasanit, Tek…
11 Prill, 2013

Seminar me teme "Zhvillimi i Standardeve Kombetare te Kontabilitetit ne Shqiperi"

Ky seminar i organizuar nga KKK, u zhvillua diten e enjte, date 11.04.2013, ora 09.00 - 13.00, ne mjediset e Hotel SHERATON. Ne…
20 Janar, 2013

Konferenca Kombëtare e SHKFSH-së

Të dielën, në ambjentet e Hotel Tirana International, datë 20 Janar 2013, 09:00-13-00. Programi i Konferencës: SEANCA E PARË:…